Web Analytics Made Easy - Statcounter

قباد شیوا، طراح پیشکسوت و مدرس گرافیک درباره جدیدترین فعالیت خود به خبرنگار تجسمی خبرگزاری فارس در پاسخ به این پرسش که تغییر یک لوگو و نشانه چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد، پاسخ داد: هر آرم و نشانه‌ای یک مؤلفه‌هایی دارد که به نحوی شناسنامه آن مؤسسه و شرکت یا برند محسوب می‌شود. بنابراین برای تغییر آن باید محتاط و هوشیار بود، چون مردم آن را شناخته‌اند و چشمشان به دیدنش عادت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر سفارش‌ دهنده به یک طراح کار بلد رجوع کند، مشکلی به وجود نمی‌آید اما اگر گرافیست مناسبی انتخاب نکند، به نفع صاحب آرم و مصرف‌کننده است که آن نشان تغییر نکند.

این طراح گرافیک خاطرنشان کرد: در وهله نخست بهتر است کلیت آرم تغییر نکند و طراح، تغییرات اندک در طرح ایجاد کرده و اشکالات آن را رفع کند؛ در واقع آرم ریدیزاین (بازطراحی) کند. اما اگر به هر دلیلی مجبور شد آن را تغییر دهد، باید اطلاعات گسترده‌ای از برند و نوع کار آن کسب کند تا بر اساس آن آرمی را طراحی کند.

شیوا در پایان گفت: اگر طرح جدیدی انجام شد و به تصویب رسید، آن برند، مؤسسه یا شرکت، برای عادت کردن مردم به آرم جدید باید تلاش کند. در کنارش، طراح هم باید برای معرفی کار خودش همت به خرج دهد.

وی همچنین درباره آخرین فعالیت های خود گفت: این هفته مشغول جمع‌آوری اثاثیه دفتر و تعطیلی آن بودم و رسماً خودم را بازنشسته کردم.

این هنرمند ۸۱ ساله افزود: البته بازنشستگی به معنای خداحافظی همیشگی با دنیای هنر نیست و اگر پیشنهاد ویژه‌‌ای برای طراحی داشته باشم، آن را می‌پذیرم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: لوگو ری برندینگ قباد شیوا آرم برند نشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۹۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک مسئول سابق: طراح ایرانی را تحویل نگرفتیم، رفت در هند 25 میلیون موتورسیکلت را گازسوز کرد

تین نیوز

سید علی حسینی رییس سابق ستاد حمل و نقل و سوخت: وقتی من در ستاد سوخت سمت داشتم، مدیر شرکتی به ما مراجعه کرد و گفت که طرحی داریم که تمام موتورسیکلت ها که آلایندگی بالایی دارند را در کمتر از یک ساعت گازسوز می کنیم و توضیح داد که باک این موتور را بر می داشتند و به جای آن یک مخزن گاز می گذاشتند و قسمت کاربراتور را هم گازسوز می کردند و برای سوخت گیری هم طرح های جالبی داشتند. نمونه هایی هم ساخته بود و آن را هم به مسئولان ذیربط ارائه داده بود اما  کسی آن را جدی نگرفته بود.

این فرد دو سال پیش در هند در نمایشگاهی محصول خود را عرضه کرد و در بازدیدی که وزیر صنعت هند از غرفه آنها داشت نظرش جلب شده و او را به دفتر خود دعوت کرده و تمامی مقدمات قرارداد با او را فراهم و در عرض چند روز با او قرارداد امضا کرده بودند. او تاکنون 25 میلیون موتورسیکلت را در هند گازسوز کرده اما در ایران در پیچ و خم موافقت مسئولان هنوز گرفتا است. 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اگر می‌خواهید شاد باشید این عادت‌ها را کنار بگذارید
  • یک مسئول سابق: طراح ایرانی را تحویل نگرفتیم، رفت در هند 25 میلیون موتورسیکلت را گازسوز کرد
  • این شعر جعلی است!
  • وزیر ورزش به تغییر نام استقلال واکنش نشان داد
  • افزایش 6 درصدی حمایت نسل Z از فلسطین و حماس
  • «عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند» روی صحنه رفت/ تئاتر نیازمند حمایت
  • جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟
  • در تبریز استقلال نشان می‌دهد کت تن کیست | هر وقت کم آوردیم به سمت چپ سینه‌مان نگاه می‌کنیم
  • وحید شمسایی: یک برند، پول عجیبی به من می داد تا برای تبلیغات برنج بخورم؛ مردم تولدم را فراموش می‌کنند اما سالگرد برنج نخوردنم را تبریک می‌گویند! / فیلم
  • تغییر نام استقلال جنجالی شد | وزارت ورزش واکنش نشان داد